Rakentaminen

Vko26 Kiirettä pitää kesän alla!

Kahvit meinasi mennä väärään kurkkuun tässä yhtenä aamuna viime viikolla, kun luin paikallislehdestä kaupungin kaikkien virastohen sulkeutuvan heinäkuuksi. Apua! Pikapuhelu vastaavalle mestarille käyttöönottokatselmuksen päivämäärän sopimiseksi ja soittokierros kaikille urakoitsijoille joiden hommat vielä on kesken – eli kaikille. Katselmus on alustavasti sovittu alkavan viikon lopulle, ja kaikkien urakoitsijoiden kanssa saatiin viimeiset käyntikerrat aikataulutettua kahden viikon sisään. Miehellä ei ympäripyöreä päivä riitä, kun on tehnyt paikkoja valmiiksi jotta urakoitijat pääsevät tekemään työnsä. Ihanasti hekin kaikki ovat venyneet tässä kesälomien kynnyksellä, ja joka ilta loppuunväsyneinä miehen kanssa katsomme toisiamme ”vielä se on mahdollista”. Projektiaikataulu katselmukseen saakka on nyt todella tiukka ja vaatii kaiken osumista nappiin -tällä elämänkokemuksella sitä ei enää pidä ihan itsestäänselvyytenä. Nyt ei muuta kuin puserretaan ja toivitaan että urakoitsijat tekevät osansa eikä isoja yllätyksiä tule. Jos joka ilta voi sanoa että vielä ei asiat ole kosahtaneet, niin kai joskus koittaa se päivä että voimme sanoa, että se onnistui? Siihen saakka, pidetään katse ladussa eikä ajatella mitään. Tässä pari kuvapäivitystä raksalta, nyt ei tosiaan olla siivottu eikä stailattu näiden saamiseksi!

KHH hahmollaan…
Hirvitornista ei ole enää tietoakaan, ja myös KHH liukuovi paikoillaan. Tämän saapumista odotettiin tulppana monelle muulle hommalle, ja onneksi odotettiin, nyt saatiin KHH seinä kerralla oikeaan kohtaan.
Makuuhuoneessa tapetti seinässä <3 Aikamoinen nukkekotihan tämä on tapettien puolesta, mutta mitäs sitten!
Keittiökin hahmollaan. Tässä huoneessa – tai nurkassa – kyllä tunteja palaa.
Tavaraa riittää… Helteiden myötä olen todella alkanut arvostamaan etelän- ja lännen suuntaisia katoksiamme! Alakerran hirret pysyvät päivän kuumimat hetket varjossa, ja toistaiseksi talo onkin pysynyt ihanan viileänä. Lisäksi, kiitos katosten, isot ikkunat saavat olla ilman verhoja tuoden kesän näkymät sisälle. Ihana!
4+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *