Rakentaminen

Vko17 Sitkeää nyherrystä pintatöissä

Taas pieni kuvapäivitys raksalta. Täytyy sanoa, että tällä kertaa tämä tulee ihan meitä itseämme varten! Ajantaju jotenkin katoaa, joten nämä paluut viikon ja kahden päähän ovat terveellisiä – ja konkreettisia! – muistutuksia. Ympäri taloa pakerretaan nyt sisähommien parissa, mutta ihan valmiiksi ei mitään olla saatu joten tuntuu että jonkinlainen putkinäkö on päällä. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan!


Portaat saatiin paikoilleen, tämä oli iso edistymisaskel! Yhtään ei ole ikävä kiikkerää ”hirvitornia”.

Lautalattioita asennetaan huone kerrallaan! Suomen luonnonmaaleilta saapui postipaketillinen testipurkkeja pintakäsittelyn valitsemiseksi. Tavoitteena olisi saada lattiat jäämään mahdollisimman lähelle nykyistä kaunista sävyä.

Poikien huoneessa lautalattia sopii erityisen hyvin meritapettiin. Huippuiso psykologinen askel on ollut myös saada ikkunoita esiin suojakankaiden alta.

Yläkerran WC:n lattialaatat saumattuina. Vielä on tekemistä ennenkuin WC on käytössä, mutta askel kerrallaan edetään.

Katastrofikuva alakerrasta… Saunan pukuhuone / KHH on saanut laatat lattialleen, vielä jaksetaan painaa…

Alakerran WC:ssä myös lattia laatoitettuna. WC:n seinäyksikkö tulee vielä samalla laatalla, saa nähdä miltä lopputulos näyttää.

Kylpyhuoneessakin laatoitustyöt etenevät. Saumat vielä…

Löylyhuoneessakin edistytään, vaikka täällä ei lopulta mahdottomasti edes ole tehtävää. Lattia on saumauksia vaille valmis, nämä näkyvät seinät ovat hirsirunkoa ja kaksi muuta seinää tulevat paneelilla saman näköiksi. Erityisen iloinen olen hienosti sisään paistavasta ilta-auringosta ❤
6+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *