Rakentaminen

Vko15 Pääsiäisen kuvapäivitys

Koronan kotiintuomat lapset, raksa ja täyspäivätyöt vievät veronsa, enkä paljoa ole ehtinyt blogia päivittää. Pari viikkoa on mennyt ympäri taloa nakerrellessa, ja montaa asiaa on saatu eteenpäin. Tässä pieni tilannepäivitys kuvien muodossa. Hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille!

Meillä on terassi(a)!!
Tämä osuus olisi tarkoitus lasittaa, ja siksi siinä pienenä lämpöeristeenä levyt ettei lattian alta sitten tuule lasien sisään. Aamuaurinko paistaa ihanasti, päivällä tietenkin ja yllättävän pitkään vielä illallakin. Nyt pääsiäisenajan täysikuukin on valaissut iltaisin ihanasti. Terassit -tai se raskaan tuntuinen katos- epäilyttivät minua suunnitteluvaiheessa, mutta niiden tarjoama suoja säitä vastaan sai järkivoiton. Nyt olen yhä tyytyväisempi niiden olemassaoloon!
Terassia myös toisesta päädystä. Vasemmalla KHH/ pukuoneen ovi, ja tälle puolelle varsinkin ilta-aurinko paistaa hyvin. Voimistelurenkaat piti laittaa lapsille viihdykkeeksi, kun kuraiselta raksapihalta ei paljon iloa irtoa.
Tässä ei varsinaisesti uutta, mutta olen huippuiloinen että aamuaurinko tulee juuri täydellisesti keittiöön ❤ Meidän portaat tuli viime viikolla ja odottavat kokoamista.
Laatoitushommat liikkeellä! Pienenkin alan laatoitus on iso työ pohjahiontoineen ja suunnitteluineen. Meidän maailman paras timpuri on tehnyt näissäkin aivan uskomattoman hyvää työtä!
Myös suihkun seinät on laatoitettu. Tästäkään ei mitään hyvää kuvaa saanut, mutta kun tämä on raksa- eikä sisustusblogi niin varmaan ajaa asiansa. Tavoitteena olisi yksinkertaisen suomalaisen rantasaunan tunnelmaa; kallioita ja rantaan lyöviä laineita. Saa nähdä, miten onnistumme!
”Hirvitorni” on purettu portaiden tieltä. Tämä kyllä oli iso askel kohti asuttavaa taloa! Viimeisenä työnä tornin päältä tapetoin seinät, ja se ei kyllä ollut kivaa… Mutta tehty nyt! Joku kommentoi, että en ole vielä tainnut löytää rautakaupasta aikuisten tapettihyllyä, ja voi olla että näin onkin 🙂
Yläkerrassa on yhtä huonetta lukuunottamatta tapetit. Olemme koittaneet nyt panostaa yläkertaan, niin että kun saadaan portaat paikoilleen lapset voi tulla mukaan raksalle ja viettää aikaa yläkerrassa ja aikuiset voi jatkaa raksajuttuja alhaalla.
Poikien huone ❤ Kuvaustaidoillani ei kyllä saanut tämän parempaa tummaa tapettia näyttävää kuvaa ikkunaseinältä. Lattialle vielä puulevyt, voiden päälle tulossa lautalattia. Lattia on tarkoitus jättää puun väriseksi ja seuraavaksi pitäisi päättää sopiva pintakäsittely sille.
Yläkerran WC on vesieristetty ja ensimmäinen lattialaatta odottamassa. Tästä taas eteenpäin, nyt on ihana vaihe kun vihdoin tulee näitä lopullisia pintoja!
8+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *